Boeijink-L’Audace is een combinatie van het familie bedrijf Boeijink en L’Audace Special Products, die samen kwamen door een gezamenlijke passie voor maatwerk en ontwerp.

Boeijink

Boeijink Dassen is opgericht in 1947. Opa en Oma Boeijink begonnen na de oorlog in een schuurtje achter hun huis met het maken van stropdassen, die op de markt werden verkocht.

In 1960 werd Opa grond aangeboden op het industriegebied in Enschede. Aangezien hun enige zoon huwelijksplannen had, werd er een pand en een woonhuis gebouwd waar de dassenfabriek in werd gevestigd. Boeijink Dassenfabriek breidde zich snel uit. Met behulp van toegewijd personeel floreerde het tot een familiebedrijf, wat zich door heel Nederland een weg wist te banen. De grondleggers zijn inmiddels overleden. Luciën Koops, de schoonzoon van de familie zet de traditie met succes voort. Dit alles met de nodige aandacht, vertrouwen en de hoogwaardige kwaliteit zoals onze klanten dat door de jaren heen gewend zijn.

Onze familie is zich er altijd van bewust geweest, dat je het vertrouwen van de klant moet verdienen. Daarom staat kwaliteit en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel.

L’Audace

In 2004 heeft Luciën zich naast de dassen ook gericht op de toekomst aangezien de mode wat stropdassen naar het zich liet aanzien wat onstabieler werd en zich gespecialiseerd in reclame en belettering waar hij ook al voor zijn huwelijk mee bekend was en zo ontstond L’Audace Special Products.

Deze combinatie werkte uitstekend omdat er hoe apart het ook klinkt raakvlakken liggen tussen de dassen en design. Vandaar dat in 2015 ook de bedrijfsnamen namen aan elkaar zijn verbondenen en wij nu als Boeijink-L’Audace onze klanten graag met enthousiasme en passie voor ons vak willen bedienen zowel met dassen en accessoires als reclame en beletteringen.