Speciale gelegenheden en verenigingen

Een eigen Logodas kan al vanaf 1 stuk. Deze das bedrukken wij dan met Flexfolie. Vanaf 30 stuks dassen opent er zich een ongekende verrassende wereld van mogelijkheden om van een Logodas een uniek eigen object te creëren.

Bedrijfskleding

In het bedrijfsleven blijft het belangrijk om netheid en verzorgdheid uit te stralen omdat dit het eerste visitekaartje is bij binnenkomst van potentiële klanten. En deze indruk kan maar èèn keer! Het prijskaartje voor deze reclame hoeft helemaal niet hoog te zijn, een met zorg uitgezochte stropdas kan al indruk maken. Naar gelang het bedrijf dat je vertegenwoordigt kan dat een decente, kleurrijke maar zelfs ook een spraakmakende das zijn.

Custom made

Onze dassen kunnen natuurlijk aangevuld worden met gilets, plastrons, vlinderstrikken, zelfstrikkers, cumberbands, pochets, bretels en chokers.

Elk detail wordt aangepast naar uw wensen, zodat u ook bij uw gelegenheden er goed uitziet. De variatie in stropdassen hebben wij, de keus is aan u!


 

Maak een vrijblijvende afspraak met ons en kijk naar de vele designs als inspiratie. Voel de verschillende stoffen en laat je verrassen.

portfolio